Mâine de Guillaume Musso – Recenzie

Comment

Lectura

MâineGuillaume Musso

Bună, dragi cititori, și bine v-am regăsit la o nouă recenzie de carte. Nu știu cum sunteți voi, însă eu întotdeauna caut ca toamna să citesc cărți thriller. Iar dacă acestea mai conțin elemente romance, mă pot declara mai mult decât fericită. Tocmai acesta este și motivul pentru care am optat pentru scrierea lui Musso cu încredere.

Auzisem multe cuvinte de laudă la adresa autorului francez și acum mă întreb de ce am pierdut timpul și nu am încercat ceva de la el mai repede. Romanul “Mâine” a pus o vrajă pe mine, căci nici nu mi-am dat seama cum treceau paginile în timp ce citeam. Am facut o noapte albă alături de această carte și nu regret absolut deloc.

Primele 80 de pagini au mers mai greu, căci nu eram familiarizată cu stilul autorului și nici nu prea înțelegeam ce se întâmplă, însă apoi am ajuns să tânjesc după mai mult.

Musso a dat dovadă în acest roman că știe cum să se joace cu inima celui care citește. Autorul țese intrigi incredibile, iar misterele sunt omniprezente.

 

O scurtă prezentare!

Emma locuieste la New York, are treizeci si doi de ani si inca il mai cauta pe barbatul vietii ei. Matthew locuieste la Boston, si-a pierdut sotia intr-un cumplit accident de masina si isi creste singur fetita de patru ani. Cei doi se cunosc pe Internet si, dupa un schimb de e-mailuri, cred ca au in sfarsit dreptul la fericire. Dornici sa se vada, isi dau intalnire intr-un micut restaurant italienesc din Manhattan. In aceeasi zi, la aceeasi ora, fiecare dintre ei intra pe usa restauran-tului. Sunt condusi la aceeasi masa totusi… nu se vor intalni niciodata. Joc al minciunilor? Fantasma unuia? Manipularea celuilalt? Victime ale unei realitati care ii depaseste, Matthew si Emma isi vor da repede seama ca nu e vorba de o simpla intalnire ratata…
O aventura misterioasa si bulversanta, un roman ingenios, plin de romantism, suspans si captivante rasturnari de situatie.

Părere personală!

Mi-a plăcut enorm de mult acest roman și încă regret că nu l-am citit mai repede, chiar dacă îmi tot era recomandat. Așa că, dacă și voi aveți cartea pe TBR, vă încurajez din toată inima să o citiți. Nu aveți idee ceea ce pierdeți în aceste clipe.

În ceea ce-l privește pe Musso, vă spun sincer că am rămas șocată de modul în care a reușit să jongleze cu sentimentele mele. Stilul de scriere este fluid, iar autorul are talentul de a aduce și mai mult mister în fiecare capitol.

Misterul s-a combinat cu suferința, dragostea cu ura și așa a rezultat un roman pe care nu l-am mai lăsat din mână până nu am ajuns la final. Și ce mai final! A fost total imprevizibil, precum a fost, de altfel, întreaga carte.

Cartea este disponibilă pe Libris.ro !

Mâine este un roman unic, care subliniază faptul că iubirea nu are granițe când vine vorba de trecerea timpului. Stilul de scriere al autorului este captivant, iar personajele sunt incredibile.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *