Îndrăznește să iubești de Carly Phillips – Recenzie

Comment

Lectura

Îndrăznește să iubeștiCarly Phillips

Bună, dragi prieteni! Astăzi vreau să vă vorbesc despre o carte romance ce mi-a ținut companie în ultimele zile și care a reușit să mă relaxeze.

Am trecut recent printr-o perioadă în care nu prea am mai putut să citesc așa mult, iar cartea aceasta a fost fix ceea ce aveam nevoie pentru a-mi reveni.

“Îndrăznește să iubești” este un roman scurt și ușor, care te prinde destul de rapid în mreje, grație dinamismului și relațiilor dintre personaje.

La început am avut dubii în legătură cu această carte, pentru că am simțit un grad de superficialitate în ceea ce privește stilul de scriere. Personajele au fost cele care au acoperit acest minus, căci m-am atașat destul de mult de personalitatea acestora.

O scurtă prezentare!

Cand vine vorba de familie, lan Dare da totul, dar in relatii abia daca ofera minimum. Asta pana cand o privire aruncata senzualei Riley Taylor ii starneste instinctele de dominare si de protectie. Va face tot ce-i sta in puteri pentru a o avea… Si reuseste.
Dar o relatie cu Riley presupune sa aiba de-a face cu fratele lui vitreg, care reprezinta o amintire permanenta a durerii pe care ar prefera sa o uite.
Independenta si intotdeauna stapana pe situatie, Riley Taylor isi alege cu grija barbatii cand vine vorba de o relatie, evitandu-i in special pe cei dominatori. Dar curand il intalneste pe charismaticul miliardar lan Dare, care transforma un simplu sarut intr-un asalt cu toate fortele asupra simturilor ei.
Desi pentru Riley o relatie amoroasa nu a fost niciodata o prioritate, iar lan si-a pus in gand sa nu se lase subjugat de o femeie, cei doi isi dau seama ca au mai multe lucruri in comun decat si-au imaginat vreodata. Dar pentru a putea avea si un viitor impreuna, lan trebuie sa-si infrunte un trecut pe care l-ar dori uitat. lar acesta e un lucru pe care nu indrazneste sa-I faca – nici macar pentru dragoste.

Părere personală!

Recunosc că, citind primele pagini ale cărții, am avut senzația că lectura aceasta nu o să funcționeze pentru mine. Spun asta, în ideea că mai există persoane care se identifică în această situație. Sfatul meu este să aveți răbdare și să treceți de primele cincizeci de pagini. Dacă treceți acest prag, o să vă puteți bucura de carte la cel mai înalt nivel.

Așa cum v-am spus, începutul este mai greoi și tinde să plictisească, însă mai apoi foarte multe informații legate de protagoniști o să ne fie dezvăluite.

Sunt o iubitoare a relațiilor de iubire construite încet și cu migală, însă aici nu este cazul. Și nici nu cred că ar fi fost cazul, ținând cont de personalitatea protagoniștilor.

Ian și Riley mi-au intrat destul de repede la suflet și un lucru pe care l-am apreciat la ei a fost puterea de care au dat dovadă mereu. M-am bucurat când am văzut că ea nu intră în tiparul fetei firave și inocente, ci a știut să se impună mereu atunci când a fost nevoie.

Cartea disponibilă pe Libris.ro!

Pentru o primă experiență cu autoarea cărții mă declar destul de mulțumită. În viitor cred că o să mai apelez la cărțile ei, asta în cazul în care am nevoie de o lectură relaxantă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *