Dinastia de J. R. Ward — Recenzie

Comment

Lectura

Titlul: Dinastia

Autor: J. R. Ward

Genul cărții: Romance/ Acțiune

Numărul de pagini: 415

Editura: Lira

 

DinastiaJ. R. Ward

Știam cartea încă dinainte să se traducă și în România, așa că vă dați seama cu cât entuziasm am primit vestea că o să apară și la noi. Am tot auzit păreri în străinătate legate de ,,Regii burbonului”, așa că mi-am dorit foarte tare să citesc și eu seria, iar acum, după ce am parcurs primul volum, nu mă pot declara decât fericită pentru alegerea făcută.

J. R. Ward știe categoric sa jonglează cu cuvintele, căci cartea sa m-a ținut trează două seri la rând. În Dinastia avem parte de o acțiune plină de adrenalină, în care granițele dreptății și greșelilor sunt încălcate și în care personajele pun monopol pe toate trăirile cititorului.

O scurtă prezentare a cărții!

,,Vreme de generatii, familia Bradford a purtat mantia de regi ai burbonului din intreaga lume. Colosala lor avere le-a permis sa duca o viata plina de privilegii, in care clasele sociale sunt clar delimitate.
 
Lui Lizzie King, trecerea liniei nevazute de demarcatie aproape ca i-a distrus viata. Nu si-a dorit vreodata sa se indragosteasca de Tulane, risipitorul fiu al familiei Bradford, iar modul in care cei doi s-au despartit nu a facut decat sa demonstreze ca propriile instincte nu o inselasera. Acum, dupa doi ani in care nu a pus piciorul in Esterly, domeniul familiei, Tulane revine acasa ‒ si aduce si trecutul cu el. Si toata lumea va simti consecintele intr-un fel sau altul: femeia pe care el o iubeste si pe care spera sa o recastige; sotia lui cea frumoasa, dar total lipsita de inima; fratele lui mai mare, pe care amaraciunea si suferintele indurate l-au facut sa rupa legatura cu familia; si, mai ales, capul familiei, un barbat cu putine principii, cu chiar mai putine scrupule si cu multe, multe secrete ingrozitoare.
 
Pe masura ce tensiunile ating cote explozive, Easterly si toti cei care traiesc acolo sunt prinsi in vartejul marilor transformari, din care numai cei mai iscusiti vor putea iesi.”

Dinastia – Părere personală

J. R. Ward tocmai mi-a demonstrat faptul că se poate scrie o carte fără cusur. Efectiv, povestea aceasta mi-a captat atenția de la prima pagină până la ultima. Personajele și acțiunea au fost foarte bine construite, iar emoțiile pe care le-am experimentat pot fi catalogate drept unice.

S-au întâmplat o grămadă de lucruri interesante în această carte, iar atenția nu a fost concentrată doar asupra poveștii de dragoste. Tocmai din acest motiv mi-a și plăcut atât de mult.

Cartea îi are în prim plan pe Lane, fiul risipitor întors acasă, și pe Lizzie, mare iubire a vieții sale, fată pe care o abandonat-o în urmă cu doi ani. Pe lângă acest cuplu, ajungem să îl cunoaștem foarte bine și pe Edward, fratele mai mare al lui Lane, care a supraviețuit unei răpiri. Bărbatul este distrus atât fizic, dar cel mai tare moral și tocmai acest lucru o atrage pe Sutton Smythe la el.

Cartea se găsește pe Libris.ro

Mi-a placut la nebunie această carte și v-o recomand și vouă. Lane este un personaj foarte complex și o să vă fie imposibil să nu vă atașați de el și să empatizați cu trăirile sale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *