Rochite pentru domnisoarele de onoare – BMBridal

Comment

Uncategorized

Buna! Astazi vreau sa iti vorbesc despre magazinul online BMBridal. Despre el ti-am vorbit si in articolele trecute. Ei sunt cunoscuti pentru rochiile de domnisoare de onoare, dar si pentru accesoriile realizate la comanda. Ei se pot gasi in US, dar transporta comenzile in toata lumea. Cea mai buna parte este ca rochiile sunt realizate pe comanda, iar transportul nu dureaza atat de mult. In maxim 2 saptamani iti poti primi rochia perfecta.

Alege bm dresses si nu vei regreta.  Multe persoane se afla intre marimi sau nu stiu ce marime sa isi comande, partea buna este ca rochia esta facuta fix pe marimea ta.

Dupa cum am spus, sunt cunoscuti pentru rochiile de domnisoara de onoare. Preturile pleaca de la 50$ si ajung la 110$. In aceasta sectiune bridesmaid dress poti gasi toate modelele disponibile, crede-ma, ai de unde alege. Daca ai vazut un model care iti place, poti alege din cele 50 culori disponibile. Pentru a te convinge de calitatea materialului, poti solicita o bucata de material in mod gratuit.

Acestea sunt doua modele care pe mine m-au cucerit:

Primul este mult mai elegant, iar pretul este de 110$. Cea de-a doua este perfecta pentru o domnisoara de onoare. Simpla, dar eleganta. Ea intra la promotie, iar pretul este de 50$. Pentru a completa look-ul, poti cumpara si buchete de flori, dar si alte accesorii.

Despre BMBridal

Despre livrare: Timpul pentru rochii variaza intre 9 si 15 zile plus transportul, iar pentru accesorii 6-9 zile. Daca ai nevoie urgenta, poti plati suma de 40$, suma nereturnabila, iar croirea rochiei va dura intre 7 si 9 zile(fara transport). Nu toate modelele pot dispune de aceasta grabire a procesului, lucru specificat pentru fiecare model.

Oferte disponibile: Pana la sfarsitul lunii ai promotia cumperi 2 si primesti una gratuit, dar si promotia cu reducere de 50% la articolele selectate.

Daca as afla mai multe detalii despre livrarea in Romania, as comanda cu mare drag cateva rochii de pe BMBridal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *