BMBridal – Locul unde poti gasi orice rochie iti doresti

Comment

Uncategorized

Buna! Astazi am revenit cu un articol despre magazinul online bmbridal , locul unde poti gasi orice rochie iti doresti. Pe langa rochii, poti gasi orice tine de nunta: voaluri, buchete de flori, invitatii. Rochiile de mireasa de aici sunt superbe, iar preturile pornesc de la 190$.

Despre BMBridal

Pentru a ajuta mediul si pentru a pastra un buget mic, rochiile sunt facute pe comanda, asadar comanda trebuie plasata cu cel putin o luna inaintea evenimentului. Timpul pentru rochii variaza intre 9 si 15 zile plus transportul, iar pentru accesorii 6-9 zile. Daca ai nevoie urgenta, poti plati suma de 40$, suma nereturnabila, iar croirea rochiei va dura intre 7 si 9 zile(fara transport). Nu toate modelele pot dispune de aceasta grabire a procesului, lucru specificat pentru fiecare model.

Daca ai nevoie de o culoare perfecta, poti cere o bucata de material, in mod gratuit, transportul fiind suportat de ei. Pentru 5 zile mai poti beneficia de promotia 2+1 gratuit, dar si promotia “la jumatate” pentru rochiile incluse in promotie.

Aici este locul unde poti gasi affordable bridesmaid dresses   . Spuneam ca ador magazinele care au loc dedicat cumparatorilor, unde pot impartasii cu ceilalti experienta pe care au avut-o, cum a iesit rochia si calitatea ei.

Eu ador aceasta rochie sirena si este disponibila intr-o multitudine de nuante.

Despre transportul in Romania nu am gasit nimic, deci tind sa cred ca se realizeaza prin posta, iar taxele se vor calcula atunci cand este procesata comanda. Daca esti din US, trebuie sa le dai o sansa. Rochiile pe comanda sunt perfecte pentru persoanele care sunt intre marimi, inalte sau scunde. Astfel vei stii cu siguranta ca rochia o sa ti se potriveasca ca o manusa.

Eu ador initiativa celor de la BMBridal, faptul ca sunt deschisi, isi respecta clientii si se asigura ca rochiile sunt de o calitate superioara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *