Cum mi-am decorat camera de lectură

20 Replies

Lectura

Buna! Cei de la FAVI.ro mi-au dat o provocare, un fel de joc de imaginație. În ce consta? Să-mi amenajez încăperea preferată folosind mobilier și decorațiuni de pe FAVI. Mi s-a părut o idee geniala și mintea mi-a zburat la o camera de lectura. Timpul liber mi-l petrec citind, iar o camera dedicată lecturii este un vis pentru orice bookworm.

Ce este FAVI.ro?

FAVI.ro reunește și monitorizează toate reducerile pentru mobilă și decorațiuni, pentru ca tu să cumperi la cele mai bune prețuri. Site-ul este ușor de navigat și poți găsi ușor obiectul pe care îl cauți. În acest moment, FAVI reunește peste 70 de magazine online și fizice.

Camera mea de lectură

Pentru a “construi” camera am cautat lucrurile pe care eu le consider esențiale pe FAVI.
Desigur, primul lucru este biblioteca. Am ales o biblioteca simpla, albă, similara cu cea pe care o dețin și eu. Știu ca exista modele mult mai sofisticate, însa aceasta mi se pare mult mai frumoasa și o poți decora după bunul plac.

Dacă tot am spus de decorațiuni pentru biblioteca, acestea sunt doua din alegerile mele. Cănile bookish, semnele de carte și lumânările nu ar trebui sa lipsească.

 

 

 

 

 

 

 

Confortul nu trebuie sa fie o opțiune, asa ca un fotoliu comod este esențial. Eu as adăuga și o perna pufoasa fotoliului.

Dacă am acoperit lucrurile esențiale, zic sa aducem camera la viata cu ajutorul câtorva decorațiuni.

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost un ceas. Ce fac eu? Citesc, citesc, apoi realizez ca este 01:00 și am stat prea mult. :))  Am găsit acest ceas și îl ador.

Nu mănânc atunci când citesc, dar beau apa destul de des. Pentru a pune și alte obiecte, ai nevoie de o măsuța. Și aici am optat pentru mobilier alb.

De ce am ales o măsuța mai mare? Vreau sa pun și câteva flori, ele lipseau din camera.

 

Pentru a rămâne în aceeași zona, am ales o plafonieră cu tehnologie LED foarte simplista.

Aceasta este camera mea de lectura, locul unde mi-as petrece tot timpul liber.

Dacă dorești să-ți decorezi camerele, FAVI îți ușurează considerabil munca.

Tu ai auzit pana acum de FAVI.ro? Ce cameră ați dori să redecorați?

20 comments

  1. Copila cu zambete

    Eu folosesc Favi atunci când am nevoie de noi obiecte de decorațiuni, au multe lucruri frumoase și deosebite!

  2. Pulbere-de-stele

    Da, am vazut ce face FAVI pentru ca tocmai redecorez tot apartamentul. Insa mie imi place mobila clasica, sculptata, dar cu moderatie. Nu-mi amintesc sa fi vazut la FAVI asa ceva, ori poate ca am colindat atatea site-uri de mobilier incat nu mai stiu bine cine, ce si cum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *