Cum a arătat manichiura mea de-a lungul timpului

10 Replies

Manichiura

Bună! De când nu am mai vorbit despre unghii pe blog? Pot spune că a trecut mult timp. Prin 2016, anul în care mi-am început blogul, mi-am descoperit pasiunea pentru nail art. Astfel, m-am decis să împărtășesc și cu alte persoane pasiunea mea. Manichiurile mele au fost diferite de la an la an, pot spune că odată cu maturizarea mea.

Cum arătau manichiurile mele in urmă cu trei ani?

Cred că le pot descrie ca fiind o explozie de culoare, pline de viață și complexe. Mi-a făcut plăcere să-mi revăd munca după câțiva ani. Acum mă gândesc doar la un singur lucru: De unde am avut atât de multă răbdare? Și acum îmi aduc aminte orele pe care le petreceam realizând unele modele complexe. (P.S. Îmi cer scuze pentru claritatea pozelor)

Am ales înghețata, e vară, crezi că mă gândesc la alte lucruri? Această manichiură mi-a rămas în memorie și pot spune că a rămas și una dintre preferatele mele. Aș mai purta-o acum? Nu. De ce? Nu mă mai definește, este diferită de stilul pe care l-am adoptat. Imediat voi vorbi și despre prezent, deocamdată m-a cuprins nostalgia.

Nu știu dacă am mai spus, dar Anglia este țara mea preferată.  Se putea să nu fac o manichiură pentru a-mi exprima dragostea față de ea? Răspunsul:

 

Din “fișierul cu amintiri” mai prezint o singură manichiură, una care te duce cu gândul la vacanță.

 

Cum arată manichiurile mele acum?

Mult mai simple. Acum petrec mai puțin timp pentru a realiza nail art. Am crescut, iar stilul vechi nu mă mai reprezenta. Am decis să fac o schimbare, iar acum unghiile mele arată așa:

Chiar dacă aceste modele nu îmi ridică dificultăți, prefer să port și manichiuri folosind doar oja.

În ultima vreme m-am gândit să investesc într-un kit pentru ojă semipermanentă. Mi s-a spus că nu mi-ar ridica dificultăți, așa că ideea îmi surâde din ce in ce mai mult.

Pentru cunoscătoare, magazinul Pinknails nu este străin.  De-a lungul anilor, cei de la Pink Nails s-au remarcat prin calitatea produselor și seriozitatea de care au dat dovadă. Brandul  Victoria Vynn este preferatul lor și îl recomandă fetelor pasionate de manichiură.

Pink Nails nu este doar pentru fetele care pun unghii false, aici poți găsi tot ce îți trebuie pentru a realiza nail art cu oja normala. Pentru începători recomand:

 • Stickerele.  Ele sunt ușor de aplicat și sunt de efect. Am primit de multe ori complimente la manichiurile  realizate doar cu stickere.
 • Banda subțire. Am arătat mai sus câteva modele realizate cu ajutorul ei. Este destul de ușor de folosit și se găsește la un preț super bun.
 • Pensulele. Ele sunt necesare oricând, fiecare având un rol diferit. Cea mai importantă este pensula pentru curățarea cuticulelor.

Mi-a făcut plăcere să “răscolesc” prin vechile poze și să scriu acest articol. Dacă ești pasionată de nail art, vizitează-i pe cei de la PinkNails, ei au tot ce îți trebuie.

Cam atât despre mine, acum o să fie și despre voi. Voi cum aveți grijă de unghiile voastre? Le faceți acasă sau la salon? Ojă normală, semipermanentă sau gel?

10 comments

 1. Mirela Marin

  Interesante manichiurile adoptate de tine de-a lungul timpului.
  Eu apelez de obicei la profesioniști, atunci când îmi fac singură manichiura, nu iese așa cum îmi doresc.

 2. Buder Cristina

  Frumoase modele. 🙂
  Și eu apelez la cea mai buna din oraș pentru a avea unghiutele impecabile, deci la salon și cu gel.
  Multă baftă în ceea ce privește pasiunea ta.

 3. Alina Elena Ceoaca

  Candva alegeam unghiile cu oja simpla, in prezent merg pe gel si mi le fac singura acasa. Imi place faptul ca cu fiecare manichiura realizata ies din ce in ce mai bine. Unghiile tale arata fabulos, sper ca pe viitor voi ajunge sa fac si astfel de opere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *