26 Kisses si un Happy-end – Anna Michels. Recenzie

10 Replies

Lectura

Buna! Astazi am revenit cu recenzia cartii “26 Kisses si un Happy-end” scrisa de Anna Michels. Cartea a aparut de ceva timp, insa coperta si ideea m-au atras. Mi-am format niste asteptari destul de mari, iar cartea nu le-a ajuns din pacate. Dar hai sa iti spun ce mi-a placut si ce nu mi-a placut.

Cu un stil care aminteste de Morgan Matson, acest debut amuzant si induiosator prezinta misiunea de-o vara a unei fete de a saruta cate un baiat al carui nume incepe cu fiecare litera a alfabetului. Totul in incercarea de a-l uita pe fostul ei iubit.
Veda nu se gandea ca exact la inceputul verii va fi parasita de iubitul ei. Se simte umilita si indurerata. Asa ca porneste in misiunea vietii ei: sa-si petreaca vara incercand sa-l uite pe Mark. Provocata de prietena ei cea mai buna, decide sa se sarute cu douazeci si sase de baieti cu douazeci si sase de nume diferite – cate unul pentru fiecare litera a alfabetului.

Fie ca se afla in mijlocul parcului de distractii, fie printre dunele lacului Michigan, Veda profita de orice oportunitate pentru a aduna sarutari (si baieti) pentru lista ei, si, in curand, suferinta cauzata de despartire incepe sa scada in intensitate. Chiar cand credea ca a deslusit toata treaba cu sarutarile, Veda il inalneste pe EL, cel care ii va da lumea peste cap.

26 Kisses si un Happy-end Anna Michels. Scurta prezentare

In primul rand m-a atras ideea carti. Am stiut de la inceput ca va fi o carte draguta, usor de citit si simpla. Si acum ideea mi se pare excelenta, dar executata in alt mod. Cadrul si atmosfera conturata de autoare nu este unica, dar este placuta si agreabila.

Dupa ce a fost parasita de fostul iubit, Veda incearca sa il uite. Impreuna cu pietena ei pun la cale un joc. Scopul este sa il uite pe Mark, fostul iubit, lucru care decurge bine pana la un anumit punct. Astfel ea incepe sa colecteze saruturi pentru fiecare litera a alfabetului. Ele sunt scrise pe foi si lipite in camera Vedei alaturi de locul in care s-au sarutat si de nota pe care ea o ofera. Prima jumatate a fost agreabila si draguta, dar apoi Veda incepe sa ia decizii extrem de proaste si imature. Mi-a placut relatia cu acel “EL” care ii va da lumea peste cap. A fost dragut la inceput, dar pe parcurs a luat si el destule decizii pripite.

A fost o lectura usoara, dar din pacate nu a fost exact pe gustul meu. As pastra prima jumatate, insa as schimba restul.

Fragment din carte

In viata e mai important sa te reinventezi decat sa cauti sa te refaci.

Cel mai important lucru pe care poti sa il faci este sa te iubesti pe tine însuți, iar ceilalți oameni iti vor urma exemplul.

 

Cartea este disponibila pe Libris.ro

Ador editura Epica si recomand majoritatea cartilor pe care le publica, insa 26 Kisses si un Happy-end nu se afla printre recomandarile mele.

Tu ai citit aceasta carte? Care este preferata ta de la editura Epica? Citesti carti romance?

10 comments

 1. Ioana

  Stii ca ti-am mai spus ca eu obisnuiesc sa judec cartea dupa coperta! 😁 Aceasta este asa de atragatoare si de viu colorata incat ma tenteaza aa o citesc.

 2. Mihaela

  Cred ca in adolescenta iti e permis sa faci multe nebunii si asta e una dintre ele. Bine ca nu mergea si mai departe de sarut. 🙂 Sunt de acord cu citatul pe care l-ai ales.

 3. UniquebyMM M

  Perfect, adevărat: ”În viață e mai important să te reinventezi decât să cauți să te refaci. ”
  Mi-ar plăcea să citesc acestă carte, m-ar relaxa extraordinar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *