Banda motanului de Geronimo Stilton. Recenzie

7 Replies

Lectura

Buna! Astazi revin cu recenzia cartii Banda motanului, a cincea carte din seria cu Geronimo Stilton pe care o detin. Recenziile altor doua carti se pot gasi aici si aici. Ador aceasta serie si planuiesc sa cumpar toate cele 8 volume care au aparut la noi.

Cred ca acesta este preferatul meu dintre cele pe care le-am citit pana acum si abia astept sa le citesc pe restul.

Banda motanuluiGeronimo Stilton. Scurta descriere

Dragi prieteni rozatori,
   Aici, in Soricezia, pe Insula Soarecilor, toate cartile mele sunt bestselleruri! Dar cum, nu le cunoasteti? Sunt povesti amuzante, mai fragede ca mozarella, mai gustoase ca branza… povesti cu mustati, desigur, pe cuvantul lui Geronimo Stilton!
In aceasta carte investigam alaturi de Geronimo doua cazuri: Banda Motanului si Cazul tabloului. La sfarsitul fiecaruia avem un test de investigatie, acesta testandu-ne atentia acordata cartii pe parcusul lecturii.  Dupa cum am mai spus, aceasta este preferata mea deoarece aici gasim un mic roman politist perfect pentru copiii mai mici. Cartea este foarte frumos realizata pe interior cu o multime de poze.
Prima investigatie a dat si numele acestei carti. Banda motanului jefuieste banci, iar Geronimo trebuie sa ii prinda. Stie ca echipa este formata din patru soareci, dar acestia au cu ei si un motan imens care reuseste sa treaca prin gratii si sa sperie populatia Soriceziei. Acesta isi da seama ca are de-aface cu o holograma si reuseste sa alunge banda printr-un plan foarte bine pus la punct.
Iti place pana acum povestea? Cartea este disponibila pe Libris.ro 
In cea de-a doua investigatie, Geronimo trebuie sa rezolve misterul tablourilor. Cineva ii tot trimite anagrame si indicii lui Geronimo. Unde il conduc acestea? Ce va descoperi el la final?
A doua povestire mi s-a parut cea mai bine pusa la punct, iar finalul chiar mi s-a parut foarte bine gandit.
Asadar, recomand cu mare drag Banda motanului copiilor mai mici, dar si intreaga serie Geronimo Stilton. Tu citesti carti pentru copii? Ce carte citesti in acest week-end?

7 comments

  1. Aluculesei Brindusa

    Multumim mult de recenzie,nu am avut placerea sa rasfoiesc paginile acestei carti dar pare tare comica povestea si mi-ar palce sa imi destind si eu putin mimica!

  2. Andraxela

    Cat de dragut! Cei mici sigur sunt incantati! Aceste povestioare, pe langa faptul ca le capteaza atentia, le dezvolta creativitatea si sunt extrem de utile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *