Farmec a relansat gama pentru unghii. Primele pareri si impresii.

9 Replies

Beauty

Buna! Astăzi vreau sa iti vorbesc despre câteva produse de la Farmec. Ele au intrat în teste de saptamana trecuta, însă pe unele le-am mai incercat si in trecut.

Ei au relansat de curand gama pentru unghii și mi-au trimis câteva oje pentru testare alături de câteva mostre.

 

Produsele lor pentru unghii nu sunt noi pentru mine, top coat-ul și soluția lor pentru cuticule aflandu-se mereu in colectia mea.

Un alt preferat de la ei este tratamentul pentru unghii fragile, care in cateva luni de utilizare mi-a făcut unghiile tari, iar de atunci nu am mai avut nici o problemă cu ele. In prezent nu il mai folosesc, dar il recomand de fiecare dată cu mare drag.

Hai sa trecem la produsele lor noi. In colet s-au aflat 3 nuante de oja: un vișini care are putin si o tentă maronie, un alb și un roz pudră potrivit unei manichiuri french deoarece nu va ajunge opac nici in trei straturi.

Am aplicat deja nuanța pe unghii, iar saptamana viitoare voi reveni cu o manichiura care sa conțină toate nuantele. Despre rezistenta nu pot vorbi deoarece pe unghiile mele aproape orice oja ramane 5 zile fără ciobituri. Formula este cremoasa, iar pensula lata contribuie la o aplicare mai usoara. Necesita doua straturi pentru a fii opacă pe unghiile mele lungi, dar sunt sigura ca poti scapa și cu unul daca ai unghiile scurte, în acest caz al doilea adăugând mai multă intensitate culorii.

După cum am spus, top coat-ul și soluția de cuticule sunt printre preferatele mele, amandoua avand un pret bun si avantajos. De mult timp am vrut să încerc și uleiul pentru cuticule, asa ca am fost foarte entuziasmată când am văzut că se află în colet. După câteva folosiți pot spune că hidrateaza cuticula, este lejer, are un miros foarte subtil și plăcut. Pot paria ca este ceva citric.

Despre mostre nu pot spune prea multe, insa cred ca imi voi achizitiona balsamul in marimea full size, chiar imi place cum se simte parul meu dupa.

Ele sunt disponibile online pe Farmec.ro, dar și în magazinele partenere.

Tu folosesti produse Farmec pentru unghii?

 

9 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *