Ce sunt airtrack-urile si unde se pot gasi?

Comment

Uncategorized

Buna! Astazi vom aborda un subiect diferit, despre care nu am mai vorbit pana acum. Face parte din sfera gimnasticii, deci daca esti interesat vreau sa iti prezint un magazin online de unde poti cumpara airtrack

Te intrebi oare ce sunt acestea?

Acestea au fost inventate de si pentru gimnaste. In prezent, gimnastele înlocuiesc echipamentele convenționale de gimnastică, cum ar fi cutia de salvare, covorașele din spuma cu AirEquipment. Cele din urma sunt mult mai sigure, inovative, mai distractive și mai eficiente  decât  echipamentele convenționale. Gimnastele le adora!

Acestea sunt suprafete special concepute pentru alergare si antrenare. Este destinata atat incepatorilor, cat si avansatilor.

 

Poti gasi aici air track gymnastics equipment, iar despre acest magazin si despre transport voi vorbi in continuare. Un alt lucru despre care voi discuta va fii si pretul acestora.

Cate ceva despre www. wholesaleairtrack.com

Ei sunt cei mai mari furnizori de air track, iar de-a lungul timpului si-au adus produsele la nivel superior. Dupa multi ani si sute de teste au creeat un produs sigur si perfect pentru clienti care dureaza multi ani de la cumparare. Mereu lucreaza impreuna cu clientii si asigura un produs care sa fie personalizat, ei adaptandu-se dupa cerintele noastre. Au incheiat multe contracte cu specialisti si promit o calitate superioara fata de restul prezente pe piata. Ei pot fii contactati oricand pentru mai multe detalii. Poti gasi airtrack on sale, iar acum au si reduceri de vara. Poti primi 6% reducere folosind codul S6. Acesta este valabil doar 10 zile, grabeste-te.

Ele costa intre 360-900US$.

  • Pretul lor este in USD.
  • Poti printa orice pe ele, doar sa trimiti imaginea PDF prin e-mail, iar ei te vor contacta dupa plata.
  • Articolele ajung in 12 zile lucratoare dupa efectuarea platii.
  • Se poate plati prin paypal sau card bancar.
  • In functie de model, culorile se pot alege dupa placul clientului.
  • AirTracks sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente, utilizate pentru producția de bărci gonflabile.Sunt fabricate manual de specialiștii din industrie și sunt supuși unui control de calitate bine determinat.
  • Sunt confectionate din DWF
  • Au o garantie de 2 ani.
  • In garantie intra doar defectele de fabrica, nu si cele facute de oameni.
  • Contin si un kit pentru reparatii.

Consider ca acest echipament este indispensabil gimnastilor si sunt sigura ca deja multi il detin. Asadar, poti vizita acest magazin online pentru mai multe detalii in legatura cu produsele pe care le comercializeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *