Discutie despre pantofi(elevator shoes)si inaltimea lui Tom Cruise

Comment

Uncategorized

Buna! Dupa cum puteti vedea si din titlu astazi vom vorbi despre pantofi, dar si despre Tom Cruise si inaltimea sa. Cred ca este prima data cand vorbesc despre pantofi pe blog, iar de data aceasta sunt pantofii barbatesti. Am gasit un magazin online care vinde o multime de pantofi, unul mai frumos decat altul. Ce-i drept, preturile sunt destul de piperate, insa pantofii sunt de calitate buna si rezistenti.

La aceste perechi a optat chiar si Tom Cruise, care poarta elevator shoes disponibili pe magazinul Chamaripa. Poate nu ai auzit despre acest magazin, asa ca iti voi spune eu cate ceva despre el.

Chamaripa was a man with great achievement in ancient India who became a Buddha because of making shoes. Ranked No.14 in the famous “84 great achievements” . He was very fond of making shoes , because of his obsession to make good shoes, days and sleepless nights he dived himself into the world of making shoes, he comprehended the truth, gained great wisdom, and inspired the gods to help him make more and more exquisite shoes, so that the shoes wearer could be better in bodies, and always feel better than others , taller than others , happier than others.

CHAMARIPA always keep its spirit and purpose in mind : make our CHAMARIPA elevator shoes and CHAMARIPA shoes wearer stand out, make great value for consumers, make their lives and work simpler ,safer ,more convenient, more interesting than ever, and productive!

De ce sa porti pantofi care te fac mai intalt?(tall men shoes)

  1. Femeile găsesc bărbați mai înalți, mai inteligenți, mai inteligenți și mult mai atrăgători.
  2. Pentru majoritatea femeilor, înălțimea unui bărbat este mai importantă decât aspectul lui.
  3. Oamenii înalți se simt mai încrezători în orice situație.
  4. În prezent, 70% dintre companii au cerințe de înălțime pentru locuri de muncă.
  5. Antrenorii aproape întotdeauna aleg pe jucătorul mai înalt pentru echipă.
  6. Jucătorii de baschet mai buni scor mai mult.

Daily Business Casual 6.5CM/2.56 Inch Height Elevator ShoesDaily Business Casual 6.5CM/2.56 Inch Height Elevator Shoes

Daily Business Casual 6.5CM/2.56 Inch Height Elevator ShoesDaily Business Casual 6.5CM/2.56 Inch Height Elevator Shoes

 

Acum a venit timpul sa vorbim si despre inaltimea lui Tom Cruise.(tom cruise height)

Din articolul de mai sus am extras partile mai importante pe care le voi impartasi cu voi, apoi voi face concluzia finala.

Cât de înalt  este Tom Cruise? Au existat speculații cu privire la înălțimea lui Tom Cruise fiind naturala, în timp ce alții spun că folosesc pantofi pentru inaltare. Cum crește înălțimea celebrităților invizibil este un subiect popular și mulți fani nu știu că actorii celebri folosesc trucuri de modă pentru a arăta mai înalt. Secretul a fost expus, iar majoritatea dintre ele folosesc pantofi care cresc înălțime pentru a le oferi o înălțime suplimentară de 3 centimetri. Acesti pantofi care îi fac pe bărbați mai înalți le  onferă roluri și oportunități de a juca roluri în filme sau emisiuni TV.

Din cate se pare, acesta a apelat cu incredere la pantofii Chamaripa care il fac sa para mai inalt decat este, inaltimea sa crescand cu peste 2 inchi.

Uite ca s-a terminat si primul meu articol despre pantofi, dar si primul despre o celebritate. Mi se pare chiar foarte ingenioasa aceasta idee si cu siguranta voi mai vorbi despre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *