Nebunul Alb de Allex Trusca. Recenzie

19 Replies

Lectura

Buna! Astazi vreau sa iti vorbesc despre o carte pe care am lecturat-o recent. Cartea despre care vreau sa iti vorbesc este Nebunul Alb, o carte scrisa de un autor roman, Allex Trusca. Cartea este publicata la editura Quantum si poate fi gasita aici.

Aceasta este prima carte pe care am citit-o de la editura si am ramas placut surprinsa. Primul lucru care m-a atras a fost cu siguranta coperta, care dupa parerea mea este absolut minunata, iar al  doilea lucru a fost sinopsisul.

Lui Erin, un băiat modest, crescut la țară, i se pregătește un destin neașteptat. I se șoptește despre asta în vise premonitorii, însă nu îi este ușor să cuprindă magnitudinea sacrificiului care i se pretinde pentru a salva întreaga omenire.
Călătoria fascinantă a lui Erin și a celor câțiva însoțitori hărăziți de mâna sorții are loc într-un context pe care nimeni, până acum, n-a mai îndrăznit să-l plaseze într-un roman.

Împleteşte vise, premoniţii, elemente paranormale, un strop de filosofie şi magie, într-o poveste fantastică plină de aventuri, în care creaturi mitice se înfruntă, având la bază clasica temă a binelui şi a răului, a luminii şi a întunericului. Un basm frumos pentru cei mari…

Nebunul Alb. Scurta descriere.

Povestea lui Erin m-a cupris abia la pagina 70 cand am inceput sa inteleg fiecare lucru descris in carte. A durat ceva timp pana am fost absorbita in universul cartii, dar odata ajunsa acolo nu mai voiam sa ies. Erin, un baiat modest, datorita visurilor ciudate pe care ajunge sa le aiba, va lupta sa isi salveze omenirea, va lupta impotriva Intunericului.

Cartea este scrisa extrem de frumos, se parcurge rapid, iar lumea pe care a conturat-o autorul este magica. In carte descoperim creaturi de la Ingeri si Vrajitoare, pana la Calugari si Demoni. Mi-a placut sa vad ce parere a avut autorul despre crearea vietii pamantene, cum Creatorul si-a creat “copiii”.

Cartea este plina de intorsaturi de situatie care m-au facut sa raman “cu gura cascata”. Cand am ajuns la final, primul lucru pe care l-am spus a fost:”Am nevoie de continuare acum.”

Asadar, cartea Nebunul Alb este un Fantasy pe care il recomand cu mare drag iubitorilor de acest gen. Eu o sa astept cuminte continuarea romanului( daca va fi una). Tu ai citit carti de la editura Quantum? Ce carte ai mai citit in ultimul timp?

19 comments

  1. Lamiita Petre

    Pare o carte interesanta. Ceea ce imi displace din toata povestea asta este faptu ca se cere continuarea care se lasa asteptata si care nici nu stim daca va fi una sau nu.

  2. Missbear

    Nu mi amintesc sa fi citit carti de la aceasta editura, insa am citit cateva fantasy. Ultimele carti citite a fost divergent, delirium si pandemonium, iar acum tot ce nu ti am spus. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *