SavElectro, prietenul casei tale

14 Replies

Uncategorized

Buna tuturor! Cred ca au trecut cateva luni de cand nu v-am mai vorbit despre SavElectro, iar articolul este acesta. Dupa cum probabil stiti, cei de la SavElectro comercializeaza accesori de iluminat, de la becuri pana la corpuri de iluminat. In primul articol m-am focusat mai mult pe becuri, insa in acesta va voi vorbi despre altceva. Hai sa iti povestesc cate ceva, sper sa iti placa.

Banda led– Cea mai versatila solutie de iluminat de pe piata

Aceasta se gaseste in diferite modele pe SavElectro, iar iluminarea cu ajutorul benzilor led este foarte la moda, multe persoane optand pentru ele in ultimul timp. Hai sa iti spun cateva lucruri pe care trebuie sa la ai in vedere inainte de cumparare:

  • Culoarea este un lucru care nu trebuie neglijat: alb rece, alb neutru, galben sau alte variatii de culori.
  • Tensiunea de alimentare este un alt lucru important: 220V, 24V sau 12V.
  • Locul unde vreti sa fie amplasata banda led: interior sau exterior, pentru decorarea magazinelor, pentru decorarea gradinii sau pentru stilizarea camerei.

 

Proiectoare led– Cea mai buna sursa pentru iluminat

Proiectoarele led au devenit din ce in ce mai folosite datorita versatilitatii lor, fiind folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Pe SavElectro putei gasi o multime de variante, la preturi diferite. Pentru interior sunt folosite in depozite pentru iluminare, dar si de firmele mari. Pentru luminatul exterior acestea pot fi folosite pentru iluminatul gradinii, al unui teren de fotbal, case, parcari sau orice alt loc.

Proiectoarele led au fost alegerea multora si datorita durabilitatii, acestea avand o durata de viata de pana la 50,000 de ore.

Cam atat am avut sa va povestesc despre produsele SavElectro si sper ca informatiile v-au fost de ajutor. Am incercat sa adun destule informatii despre fiecare domeniu in parte cu toate ca nu sunt tocmai in zona mea de comfort. Voi folositi benzi sau proiectoare led? Ati auzit sau cumparat de pe SavElectro? Va multumesc pentru timpul acordat.

14 comments

  1. Mihaela Curea

    Eu am banda led in bucatarie și imi place mult efectul ei, am suficientă lumină, vrea sa o integrez și pe terasa pentru a avea lumina seara cand stam la povesti cu prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *