Book Haul de la Targul Cartii. 14 carti

Comment

Lectura

Buna tuturor!

La sfarsit de februarie am plasat o comanda destul de mare pe targul cartii si mi-am luat niste carti pe care mi le doream de mult. Multe au fost la mana a doua, insa au fost intr-o stare destul de buna. Cartile au venit foarte rapid, am plasat comanda marti seara si joi au ajuns la mine prin curierul postei. Pretul total al cartilor a fost de 81 lei, transportul de 12 lei inclus. Eu cred ca am facut o afacere destul de buna, iar de serviciile celor de la Targul Cartii sunt multumita, aceasta fiind a doua comanda plasata la ei. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca nu exista poze adevarate cu produsul. Fiind un anticariat, mi-as dori sa stiu cu exactitate in ce stare se afla cartea respectiva.

1. Cianura pentru un suras si buna seara, Melania de Rodica Ojog Brasoveanu

Din cate stiu, aceste carti sunt un fel de duologie. Nu am mai citit de la aceasta autoare, insa au fost reduceri la cartile sale, asa ca am profitat de ocazie. La acest lucru au contribuit si copertile, care sunt absolut minunate.

2. Cutia cu nasturi de Rodica Ojog Brasoveanu

O carte pe care abia astept sa o lecturez cat de curand posibil.

3. Mandrie si prejudecata de Jane Austen

O carte la mana a doua care arata destul de bine, cotorul are mici defecte, insa raportul pret calitate este ok. Pe aceasta o lecturez in prezent.

4. La rascruce de vanturi de Emily Bronte

Dupa ce am citit Jane Eyre de Charlotte Bronte si dupa ce am citit un articol despre viata surorilor Bronte, am decis sa achizitionez mai multe carti de la ele. Pe aceasta vreau sa o citesc in Martie.

5. Misterele din Channel Row de Alain Bauer

O carte despre care nu stiu multe, stiu doar ca este cu masoni. Sper sa imi placa, insa nu este deocamdata pe lista mea.

6. Vraciul. Profesorul Wilczur de Tadeusz Dolega-Mostowicz

O carte pe care am cumparat-o pentru mama mea, nu stiu prea multe despre ea.

7. Shirley de Charlotte Bronte

Nici despre aceasta nu stiu multe, insa este un monstru si are peste 600 de pagini. O las sa ma uimeasca.

8. Necunoscuta de la Wildfell Hall de Anne Bronte

O carte in doua volume, in stare excelenta, insa dupa cateva zile am realizat ca foile unei carti erau lipite, greseala de la tipar. A trebuit sa le desfac singura si desigur cartea nu mai este in cea mai buna forma.

9. Disparitia statuii din parc de Rodica Ojog-Brasoveanu

Cam multe carti de Rodica in acest book haul, insa pe aceasta si pe urmatoarea le-am gasit la 2 lei bucata.

10. Vulturul dincolo de cornul lunii
de Rodica Ojog-Brasoveanu

Cred ca acest book haul a fost numai despre carti pe care nu le cunosc. In marea majoritate a timpului achizitionez o carte dupa recenzii sau coperta.

11. Colectia “Povestiri stiintifico-fantastice”, nr. 439
de Emanuel Reicher

Nu pot sa mint, dar aceasta carte este intr-o stare cam proasta, dar din cate stiu scria pe site putin uzata. Este o fituica si sigur se citeste in maxim 20 minute.

12. Forma apei de Andrea Camilleri

Aceasta este prima carte dintr-o serie politista scrisa de un autor italian. Mi-am cumparat de pe libris al doilea volum, insa nu mi-a placut, deoarece nu stian anumite detalii, asa ca am zis sa imi iau prima carte.

13. Martin Eden de Jack London

Ultima carte din acest book haul, un monstru, dar despre care am auzit lucruri bune.

Cam acestea sunt cartile pe care le-am achizitionat de pe targul cartii. Iti recomand sa cumperi si tu de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *