NOTD: Pantone 2018 Malika Colors Romania

19 Replies

Manichiura

Buna tuturor!
De mult timp nu am mai postat o manichiura si am lipsit si la temele pentru luna ianuarie, insa am facut cateva swatch-uri pentru noile lansari Malika Colors.
Dupa ce le-am purtat pe cont propriu de-a lungul saptamanii, am ales nuanta anului 2018 pentru a o integra intr-un nail art. Stiu, nu am mai facut de mult, insa sper ca nu mi-am piedut dexteritatea. Am mers pe o manichiura extrem de simpla, unde am integrat nuanta Pantone a anului 2018.

Ce am folosit:

 

  • Baza 9in1 Melkior
  • Gri Essence
  • Pantone 2018 Malika
  • Banda Zig-Zag
  • Top Coat Gel Farmec

Mod de realizare:

Dupa ce am aplicat baza pe toate unghiile, am aplicat pe toate, inafara de unghia cu model culoarea Pantone Malika. Pe unghia cu model am aplicat doua straturi de oja gri, iar dupa ce s-a uscat bine am aplicat banda. Peste banda am dat un strat de oja mov, iar inainte de a se usca am dezlipit si banda. Am sigilat totul cu top coat.

Promit ca pe viitor voi mai revenii la temele lunare atunci cand scoala imi va mai permite. Imi lipseste nail art-ul si mie, fiind lucrul care ma relaxeaza, precum si cititul.

19 comments

  1. Ioana S. Pavel

    Am si eu ojele mov din colectia Malika insa le-am pus ca premiu la um Giveaway pentru ca nu prea sunt adepta movului pe unghii… Insa imi place manichiura ta! Ingenios model, nu m-as fi gandit! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *