Experienta mea cu Thecon #TheconSustineBloggerii

Comment

Uncategorized

Buna tuturor!

Sunt extrem de fericita sa anunt in mod oficial ca m-am mutat pe domeniu propriu. Mi-am dorit inca de la inceputul anului sa fac acest pas, insa nu am avut curajul. Dupa ce mi-am achizitionat domeniul si gazduirea cei de la Thecon m-au ajutat cu mutarea continutului si redirectionarea de pe vechiul blog pe acesta. Ei desfasoara campania de sustinere a bloggerilor    si ne ajuta in imbunatatirea blogurilor noastre.

Dupa ce mi-am achizitionat domeniul si gazduirea ei au fost cei la care am apelat si datorita progamului meu incarcat cu scoala, am rezolvat mutarea si aranjarea blogului in cateva zile. Nu stiu sa dau detalii tehnice despre mutare sau estetica, insa cei de la Thecon sunt aici sa va ajute.

Eu sunt bucuroasa ca am facut acest pas dupa atat de mult timp, cu toate ca ma gandeam de cateva luni, dar mereu mi-a fost “teama” de aceste detalii tehnice. Daca esti blogger si doresti sa faci din acest lucru ceva mai serios, iti recomand cu mare drag aceasta mutare, si daca ai facut-o deja te felicit.

Echipa TheCon se ocupă de tot ce aveți nevoie pentru creare site, pentru a va face din site-ul/blogul vostru exact ceea ce va doriți, va recomand cu drag să apelați cu încrdere

Eu le multumesc pentru ajutorul acordat cu blogul nou si va invit sa ii urmariti si pe pagina de Facebook TheCon. #TheconSustineBloggerii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *