Avantajele alegerii unui fotograf profesionist

10 Replies

Uncategorized

În opinia mea fotografia este cel mai bun mod de a păstra o amintire.
Fiecare părinte dorește să aibă o multime de poze cu copiii lor. Oricine apelează la telefon în locul aparatului de fotografiat. Dar dacă doriți poze cu adevărat calitative vă invit să contactați un fotograf bebelusi , el sigur vă va satisface nevoile.

De ce să alegi un profesionist:
 Sunt foarte multe de discutat aici.Voi enumera câteva motive și le voi dezbate pe fiecare.

  • Este un eveniment important , nu te lăsa pe mana amatorilor.

Toți avem un prieten care deține o cameră scumpă și pretinde ca este fotograf, cu toate ca el habar nu are cum să folosească aparatul.Nu orice persoană cu un aparat de milioane este fotograf.Astfel te vei trezi cu poze neclare , prea inchise , mai pe scurt , poze nereusite. Acest lucru nu s-ar fi întamplat dacă ai fi apelat la un profesionist!

  • Nu te zgarci!

Poate crezi ca prețurile unei sedinte foto sunt exagerate , dar lucrurile nu stau deloc așa! Fotograful depune mult timp si lucru în ceea ce face , este meseria lui , așa ca scuză-l daca cere o sumă modică pentru niște poze calitative! După cum am spus , prețurile sunt accesibile .Puneţi accent pe amintirile voastre şi ale celor dragi vouă. Pentru că imaginile sunt singurele care rămân după ce totul a trecut!
 Vă sfătuiesc sa alegeți calitatea , mai ales atunci cand este vorba despre copilul dumneavoastră.

  • Poți beneficia de cele mai frumoase și atent alese background-uri .

Fii sigur ca vei avea cel mai frumos fundal . Pozele realizate in sedinte foto nou-nascuti îți pot arăta acest lucru. Peisajele pot fi una dintre opțiuni.Uitați-vă la acest camp minunat.

 Background-urile pot fi și artizanale , care sunt la fel de minunate.

 Pe mine m-a convins această metodă. Fotografului Marius Niculae îi pot da nota 11+. Pozele realizate de el sunt superbe , eh, la acest lucru au contribuit și bebelusii care sunt minunati.
Dacă aveti nevoie de un fotograf priceput , nu ezitați să-l contactati . Vi-l recomand cu mare drag!

10 comments

  1. Ramona Gheorghe

    Mmm da. Si eu sunt una din acele persoane care s-a zgarcit si pozele de la nunta nu sunt atat de reusite pe cat mi-as fi dorit. Cred ca cu putin efort imi faceau prietenii cadre mai frumoase

  2. belle cherie marie

    DE cand era gravida prietena mea ne-am interesat de un fotograf pentru bebelusi. Nu mai aveam rabdare :))) Am cumparat noi decoruri, costumase haioase. Din pacate fotograful nu a vrut sa foloseasca decorul nostru, pe moment ne-am enervat, dar am uitat totul cand am primit fotografiile. Erau superbe. Totusi un fotograf trebuie sa tina cont si de dorintele parintilor, sa exiiste comunicare, altfel pierzi mult. Noi de exemplu aam recomandat ftograful, cu mentiunea ca inainte de sesiune sa discute toate aspectele, inclusiv folosirea decorurilor aduse de client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *